15. 07. 2021

Do 3. kola MSR´21 v Komárne s nováčikom.

3. kolo seriálu majstrovstiev Slovenska hosťovalo Komárno. Deň pred pretekmi nám počasie neumožnilo trénovať preto sme voľný čas využili na dokonalú prípravu v penzione. Do tímu sa pripojil aj nádejný nováčik Michal Zubárik, ktorý sa poctivo pripravoval na svoje prvé preteky. Dráha v Komárne má svoj špecifický povrch zo zhutneného cementu zalievaný cukrom. Skoky a dopady pokryté kobercom a umelou trávou. Počasie a podmienky boli vynikajúce s nízkou prašnosťou.

1/10 2WD Elektro Buggy
Po 4 kvalifikáciách Pavlus R. opäť štartoval filnále z prvej priečky pred Urbanom a Záhorským. Prvú aj druhú finálovú jazdu Pavlus R. odjazdil spôsobom štart-cieľ a prvenstvo bolo obhájené. Pavlus L. junior sa kvalifikoval do B skupiny, kde si vybojoval cenné body do celkového hodnotenia seriálu a priebežne sa drží na 8-9 mieste.

Celkové poradie 2WD:

1. miesto Pavlus Roman - (RCDCA.sk)
2. miesto Urban Adam
3. miesto Záhorský František

1/10 4WD Elektro Buggy:
Kategória kde premiérovo štartoval Michal Zubárik (RCDCA) a svoju nováčikovskú daň si vypil až do dna. Jeho ciele boli nastavené na získanie nových skúseností a napriek očakávenému výsledku preteky hodnotí veľmy pozitívne. Pavlus R. a Bero R. sa síce kvalifikovali v skupine (A) ale na bedňu to tentokrát nevyšlo a pripisujú si iba cenné body do celkovej tabuľky MSR.

Celkové poradie 4WD:

1. miesto Nagy Michal
2. miesto Urban Adam
3. miesto Tóth Lacko

B skupinu 4WD vyhral Petrík Jozef
C skupinu 4WD vyhral Horváth Tamás

1/10 Open SC/Truck:

V open triede Bero René po kvalifikáciach zaostával za Urbanom, ktorý aj napokon celkovo vyhral. Ostatné priečky vo finálových jazdách nakoniec vybojovali Švihran a Bero. Celkové poradie MSR sa tak zamiešalo a všetko je otvorené.

Celkové poradie Open SC/TRuck:

1. miesto Urban Adam
2. miesto Miloš Švihran
3. miesto Bero René - (RCDCA)

Z vyššie uvedených hlavných kategórií 2WD a 4WD sa vyhodnocujú aj výsledky súťaže 40+ skúsených pánov
Poradie 2WD 40+:
1. miesto Roman Pavlus - (RCDCA)
2. miesto Jozef Petrík
3. miesto Miloš Švihran

Poradie 4WD 40+:
1. miesto Lutka Štefan -  (RCDCA)
2. miesto Roman Pavlus - (RCDCA)
3. miesto Bero René - (RCDCA)

Dakujeme Partnerom RCDCA.sk:
XRAY / HUDY / MARVO / LB Trading /

 

 

 

Go UP